080910

Tjena, idag har vart stressigt. De e piss att vi har en massa schemalagda lektioner på onsdagar, annars e de en perfekt projektarbetsdag. Men vi fick lite gjort idag, husrådet var inställt så vi åkte idag med min bil till bildelslagret i gösslunda för att införskaffa en generator. Jag, Anders och Calle drog ca kl 14.00 och var "klara" ca 16.. Vi hittade först inte dit och när vi hittade så fick vi gå ut och kolla om vi hittade nån. Självplocks-skrot om man säger så. Efter ett tag så hittade vi en ford fiesta med en generator som verkade ok, inte för stor för oss(Y) Frågade om vi fick köpa den och de gick bra, han skulle ha 200 för den och det är ju överkomligt, men då var vi tvugna o få av den också. 

Det tog ett tag, mycket eftersom de verktyg som fanns att tillgå var några ledade nycklar och några fasta, hade tatt hälften av tiden med en hylsnyckel. Men vi fick av den men aldrig ur den, var tvungen att åka hem och spela fotboll. Vi ska dit igen efter skolan imorgon o ta loss det sista, ska dra med lite verktyg så det går snabbt och smidigt. Sen får man akta sig därute, trampade i typ sjunklera:P såg helt vanligt ut men sjönk fan ner en decimeter! bilder kommer sen:) 

Tanken med att skaffa en generator först är att vi tror oss kunna behöva den för att 3d moddelera och bygga resten av kraftverket runt den. Men det rullar och går! 

Hade, bilder kommer nog snart, eller imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0